Een nieuw
statement in Delft

Het gebouw

Het aantrekkelijke gebouw, een voorbeeld van moderne architectuur ontworpen door Sophie Valla Architects uit Amsterdam, is opgetrokken uit hoogwaardige duurzame materialen waarbij ongetwijfeld de blikvangers de 5 grote, witte erkers met hun extra grote raampartijen zijn. In contrast met deze uit de gevel stekende monolieten zijn de teruggetrokken loggia’s; beschutte buitenruimten.
Het geheel geeft een fantastisch driedimensionaal beeld waarbij daarnaast het strakke lijnenspel van de kozijnstijlen en de opengewerkte betonnen gevelpanelen in het oog springen. Een hedendaagse knipoog naar de Delftse School.

Duurzaam

Voor leven in De Majesteit hebben we ervoor gekozen om te investeren in onderhoudsarm en duurzaamheid. De appartementen en bedrijfs-/werkruimten worden hoogwaardig afgewerkt, er worden onderhoudsarme materialen toegepast, er is een goede geluidsisolatie en veel daglichttoetreding.
Daarnaast is er aandacht voor duurzaamheid; het gebruik van duurzame materialen, alsmede de keuze voor zeer goede isolatie en luchtdicht bouwen.

Qua installaties is gekozen voor een gasloze uitvoering. Zo passen we in de appartementen en bedrijfs-/werkruimten balansventilatie, aansluiting op een energiezuinige warmtepomp (WKO-installatie) en aansluiting op zonnepanelen op het hoogste dak van het appartementengebouw toe. Ook de vloerverwarming in alle verblijfsruimten van je nieuwe huis of bedrijfsruimte geeft zeer veel comfort. Nooit meer koude voeten en/of warmteverlies door roosters in ramen. De balansventilatie in combinatie met de vloerverwarming zorgt namelijk voor een behaaglijke constante binnentemperatuur.

Heeft u interesse
in De Majesteit?

Meld u dan nu aan via ons aanmeldformulier

Aanmelden